Smidig som ett kylskåp...

Hooopp!! Jag e hemma igen fast mer död än levande skulle jag tro:) Bröllopet gick bra, festen va jättekul. Har dock dansat sönder varenda benmuskel.....det finns en gräns för hur länge man kan köra  The Running man....även han behöver ju vila ibland. jaja, det var skoj iallafall, stapplade in i hemmets lugna vrå framåt 4 tiden(längesen jag vart uppe så sent...eller tidigt kanske jag ska säga). Då ville katterna köra lite running man, en tradition dom har när vi varit borta. Tänk om vi också gjorde så, rusade fram och tillbaka i ren glädjeyra över att komma hem. Nä, det räcker att man gör bort sej på dansgolvet :)
Idag försöker jag röra mej så lite det bara går. Min kropp måste fått en chock av all kalori slösande aktivitet. Men dont worry, jag fyllde på lagret så det iallafall höll sej på plus minus noll. Imorgon e det back to basic, jobb och allt sånt. Börja laga lite mat igen, kyckling file kanske ? :0 Tyckte väl det var lite väl krispigt sist :)
Äh nu orkar jag inte mer men jag kommer väl tillbaka snart igen. see ya!!

Pain! Lost of pain....

Litet citat från "En riddares historia"...se den, den e skitbra.
jaja, nu e det torsdag men det känns som fredag idag för jag e ledig imorgon minsann. Ska ju till Sölvesborg och cuz Becca som gifter sej på lördag. Partey!! (läses med lite svängig engelska) I mina förberedelser för denna högtidliga tillställning så gick jag min vana trogen för att fixa mina naglar. ja, jag e SÅ fåfäng. Ett trevligt litet ställe i vanliga fall men denna dag fick jag en nybörjare och redan efter första filningen började jag misstänka att jag var hennes första kund (läs :offer") Hon slet som ett djur i en halvtimme, sen tog en av killarna över (japp, ni läste rätt: KILLARNA) Han fick göra om allt från början . Problemet var bara att hon hade filat på rätt friskt så jag fick i princip hela nageln bortpolerad och det, mina vänner, var inte skönt! Dom fick jobba sent den kvällen för mej och med blödande nagelband stapplade jag ut från Fåfängans Tempel och började resan hem. Men nu ska jag inte hänga läpp för det, sår läker alltid och "det går över när du gifter dej" som pappa alltid sa. Undrar vad som gäller när man redan e gift!??? "Det går över när Becca gifter sej"..... ja så måste det vara. Sen så har jag inhandlat en sån där mini väska som man måste ha till den typen av klänning jag ska ha. Helt värdelöst, hur ska jag få plats med vodka flaskan och min DS?? Allt jag har plats för e ju typ en tops att klia örat med och kanske, om jag pressar hårt, en alvedon. Och den e ju menigslös om jag inte får med flaskan....Ja dessa bekymmer. Vem bestämde att man inte kan ha en rymlig ryggsäck till festklänning?? Då kunde jag ju tom smuggla med min katt Pysen som skulle gilla lite kalasande. Nu ska jag titta på Parlamentet och ge magmusklerna en omgång (den enda träning dom får, kan jag tillägga.....träning!! Måste va samma kille som kom på den puckade iden......... efter väskan såklart)

På allmän begäran...

Allmänheter klagar, jag skriver för sällan (denna allmänhet e dock bara en person vad jag vet men ändå........you know who you are) Ja vad ska man rapportera om härifrån då? Händer ju typ ingenting. Jaja, vad e väl en bal på slottet?? Jag
sitter och skriver på min bästa kompis i hela världen, min Toshiba, som jag adopterade när jag var i USA. Vi fann varandra direkt och har varit oskiljaktiga sen dess. Problemet e ju bara att tangent bordet e lite annorlunda. Har anpassat  det till svensk version så ingenting är där det ska vara. Vill jag tex ha ett frågetecken så får jag trycka på -  vill jag ha - får jag trycka på /  vill jag ha / får jag trycka på &....ja ni fattar vinken va? Går jättebra....tills man sätter sej vid en svensk dator, där saker och ting faktiskt är där det ska. "Saker är inte alltid vad det ser ut att vara" får en helt ny innebörd. Ooooo vad jag saknar USA, vill dit igen sååååååå mycket!! ÄVEN om deras tangentbord e helt crazy. Att vakna  mitt i öknen (ja asså på ett hotell naturligtvis) gå 10 meter till Starbucks och beställa en Mocca-frappuchino-mint-chocco-kocko-knäppo-latte eller vad den nu hette....Gå ett par steg till och inta en delikat frukost på Tacco Bell. Nä, det kan inte bli så mycket bättre än så.....Kanske nästa år......
Nåt alla talar om e ju vädet och ja det e ju vår nu känns det som...bla bla bla va kul bla bla.
På lördag om 1 vecka och en dag då smäller det. Kusin och rullar-polaren ska gänga sej. Det ska bli fest i dagarna sju och...eller ja...en dag iallafall. Tror inte dom har tillräckligt med dricka för att hålla mej i fest stämning i sju dagar. men kul ska det bli iallafall. Men mer om det sen....hade en otroligt jobbig dröm inatt att jag glömde mina skor och...ja det var jobbigt.
Nu ska jag surfa lite och se om det har hänt nåt ute i den stora vida världen. Ska bättra mej i bloggandet, jag looooovar!!
Ha en kul söndag alla glada!!Allmänheter klagar, jag skriver för sällan (denna allmänhet e dock bara en person vad jag vet men ändå........you know who you are) Ja vad ska man rapportera om härifrån då? Händer ju typ ingenting. Jaja, vad e väl en bal på slottet?? Jag   sitter och skriver på min bästa kompis i hela världen, min Toshiba, som jag adopterade när jag var i USA. Vi fann varandra direkt och har varit oskiljaktiga sen dess. Problemet e ju bara att tangent bordet e lite annorlunda. Har anpassat  det till svensk version så ingenting är där det ska vara. Vill jag tex ha ett frågetecken så får jag trycka på -  vill jag ha - får jag trycka på /  vill jag ha / får jag trycka på &....ja ni fattar vinken va? Går jättebra....tills man sätter sej vid en svensk dator, där saker och ting faktiskt är där det ska.

LP+MP3=?

Ja såhär på en söndag kan man ju skoja till det hela och skriva från ett annat håll. Skrev inget igår som jag lovade men ta det lugnt, andas ut...jag lever. Förstår att ni måste ha suttit och oroat er hela dan igår. Var hos ett kul gäng som jag även e släkt med till viss del, enligt vissa opålitliga källor. Men det e inget vi talar högt om :) Nä, vi hade jättekul, iallafall jag :) Hittade en angenäm samling med LP plattor som man kunde bläddra i och vara lite nostalgisk. LP plattan e ju nåt av det underbaraste som finns, med allt krasp och sånt. Liiiite svårt att få in i mp3 spelaren bara men skam den som ger sej :) Imorgon e det tillbax till dom kalla saltgruvorna, eller som vissa kallar det :jobbet....Nånting säger mej att det e reklam imorgon men jag hoppas att det bara e ett rykte. Har spelat DS så fingrarna blöder, måste nog in på avvänjnings klinik snart(stavas det så?? Ser inte rätt ut)....Jag lyckas inte slå mitt eget rekord :(
Nu ska mamma Bakis göra en alldeles egen kebabrulle och det blir ju ett äventyr bara det. 1:Slakta ett lamm 2: Hitta en grill i källaren...ja ni fattar ju vilket projet det e ....


RSS 2.0