Äntligen fredag!!

Tjohooo,nu e det party på gång.....NOT! Samma gamla visa varje dag. Kommer däcka framför tv,n vid en vid en rimlig tid, säg 8.. MEN jag e vaken än och för att lyxa till det lite i tillvaron så har jag hällt upp ett glas rödvin. Allt som saknas e en partyhatt och en sån där rolig tuta som rullar ut när man blåser i den. Eller varför inte en klappkeps?? Med andra ord e planerna för kvällen rätt sansade och harmoniska.  Igår satt gubben och jag (man får kalla han gubben när man hängt ihop så länge som vi har gjort) och kollade på "Våra värsta år" Dom är ingen familjen Cosby direkt....Vi har alla boxarna och när man plöjt igenom alla så har man en rätt snevriden bild av det man kallar familjeliv. Kul e det iallafall...
Dagen har annars varit bra i övrigt. Chefen bjöd på semlor idag och det e ju alltid uppskattat :)) Att hålla diet och jobba på Posten is a bad combination. Vi har alltid kakor och annat gott som bara tigger om att bli uppätna.

Nu e det snart dax att fylla på glaset så jag får skriva lite snabbare, säg till om ni inte hänger med så saktar jag ner... Katterna e mäkta uttråkade och kastar onda blickar åt mitt håll.....Dom kan inte sysselsätta sej själva utan vill att jag ska va med hela tiden.....suck......Min ena honkatt har fått upp intresset för hankatter och vill gärna skaffa sej en herrbekant och det låter hon oss veta högt och tydligt. Pysen (som för övrigt har blivit berövad sin manlighet) sitter bara och glor och fattar inte alls vad denna dam går och sjunger om. Ja så kul kan det va hemma hos oss en vanlig fredag. Nu ska jag låta er va ifred, jag märker att ni börjar tröttna :)) Slänger in en bild på en lady som bor hos oss.....see ya!!

Bröllop..tjolahopp


Nu ligger jag här och funderar på det här med bröllopsfotografering. Det börjar bli dax att ladda nu...Denna bilden e från i sommras, det e min kusin Lois och hennes Nick från Australien. Toppenmodeller!! Jag gillar denna bilden så mycket så jag tänkte visa den här :) Det e såååå roligt att fota bröllop, alla e så glada och vackra. Själv e man genomsvett av att bära runt all utrustning.. Nu ska jag glo på tv, e trött och har värk i huvet :( blääää... men ha en trevlig kväll ni andra!!

Kaffe-när inget annat hjälper...

Sitter man här vid en alldeles ohuman tid med sprängande huvudvärk som skriker "sjukanmääääl dej!!" men plikt trogen som man är så hoppas man att ett par liter kaffe kan bota alla bekymmer i världen. KAffe va det ja....Svart som natten och så starkt att tårna viker sej. Finns det nåt bättre?? Det tråkiga med kaffe e att göra det....Här på vishan finns det inget coffee house som man kan svänga förbi. Här e man sin egen hantverkare. Och även om det fanns så hade deras kaffe inte levt upp till mina förväntningar utan hade lämnat mej stående med ett sarkastiskt "kallar ni det här kaffe?" väsande från mina läppar. Hur man överlevde i Usa i 3 veckor är ju ett mirakel för dom kan INTE göra kaffe. I övrigt tror jag inte att denna dag har så mycket överraskningar att bjuda på. Ska köra ut "Vi i villa" idag....ja redan där e ju party stämningen på topp :) Sen vill jag hälsa till Becca som läser allt jag skriver hur tråkigt det än är-hej hej på dej Fräcka Becca!! Vi syns snart. Hon ska gifta sej i mars och jag är en av fotograferna så hon måste fjäska för mej nu :)))) Nähä, nu måste jag fixa mej till jobbet...see ya sooooooon!

Simma lugnt...


Here we go...

Hej hopp, här kommer mitt första inlägg. Vi får väl se hur det går, om jag hittar runt i alla menyer och sånt :)) Tänkte lägga upp en bild mä, men jag vet inte vad som är en bra första bild...den som ska lägga hela grunden för allt vad denna blogg ska stå för. Ska leta lite i arkivet och se vad som känns rätt. Eftersom jag lever ett relativt händelselöst liv, så blir det mycket vardag med allt vad det innebär. 4 katter som ibland är nära att knäcka mitt psyke, brev som tappas och ligger på marken PRECIS tills man kommer fram,.....och blåser sedan iväg för att bjuda hela världen till att skåda en tafatt stackars brevbärare i sina desperata försök att bevara nån form av värdighet i en kamp som aldrig går att vinna. Typ bara ern massa trams, så om du gillar djupa filosofiska funderingar - fortsätt leta! För här e det brist på den varan... Jag tror det får räcka nu, jag ska spendera resten av kvällen med min best bud...min tv :)) See ya....dont wanna bee ya!!

RSS 2.0