ooooops, I did it again...

Jaha, hur längesen var det nu då?? Man blir ju nästan lite mörkrädd när man kollar hur fort tiden gått sen sist. Blä....Min fotoblogg e inte heller uppdaterad på ett tag, måste ta tag i det med. Sitter här och tittar djupt i en öl burk. Inte för att den e så djup men den e tom och det e ju aldrig ett gott tecken.
Åska idag eller inte, det e den stora snackisen idag :)) Men så har det ju inte at va skitväder sen vi fyllde på våran pool (jaaaa ni läste rätt, POOL!! ...tänker dock inte säga hur stor den e för då blir det ju bara pinsamt)
Jobbar bara en vecka till sen e det adios till posten och hola semestern. YYeeehaaa!!!
Så vad har hänt sen förra gången. Mamma och jag köpte en valp som bor hos henne men hälsar på hos mej ibland. Det e en kinesisk nakenhund och lystrar till namnet Axel (jag var inte med i namnsättningen så skyll inte på mej) han e det största ego denna jorden skådat och e bara lydig när man råkar bära på en matbit eller nåt. Men han e söt som en sockerbit så det gör inget. :)))
Jag blev stoppad av polisen idag hujedamej..Fick blåsa men tack o lov var jag nykter :)) Så pinsamt det hade vart annars och så svårt att kombinera postyrket med ett körkortslöst liv. Hade dom blivit hotfullt hade jag snabbt rabblat portotabellen för utländska paket och sen stuckit innan dom hunnit komma till sans. HA!!
Michael Jackson e död, det har väl ingen missat? Snackar alla skit om dej?? Försöker utmåla dej som ett missfoster?? Dö vet jag, då blir du höjd till skyarna. Plötsligt vill alla va kompis med Michael Jackson, för han var perfekt, felfri, näst intill en gudsgestalt. Så lät det inte när han levde....
jaja nog om det, nu ska jag steka mina tortilla fyllda med ost, ruccola, jalapeno och så lite gottig geggamojs att doppa i mmmmmmmm.....
SKA försöka att inte låta det gå 34 år till nästa blogg.....

See ya loosers....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0