Äntligen fredag!!

Tjohooo,nu e det party på gång.....NOT! Samma gamla visa varje dag. Kommer däcka framför tv,n vid en vid en rimlig tid, säg 8.. MEN jag e vaken än och för att lyxa till det lite i tillvaron så har jag hällt upp ett glas rödvin. Allt som saknas e en partyhatt och en sån där rolig tuta som rullar ut när man blåser i den. Eller varför inte en klappkeps?? Med andra ord e planerna för kvällen rätt sansade och harmoniska.  Igår satt gubben och jag (man får kalla han gubben när man hängt ihop så länge som vi har gjort) och kollade på "Våra värsta år" Dom är ingen familjen Cosby direkt....Vi har alla boxarna och när man plöjt igenom alla så har man en rätt snevriden bild av det man kallar familjeliv. Kul e det iallafall...
Dagen har annars varit bra i övrigt. Chefen bjöd på semlor idag och det e ju alltid uppskattat :)) Att hålla diet och jobba på Posten is a bad combination. Vi har alltid kakor och annat gott som bara tigger om att bli uppätna.

Nu e det snart dax att fylla på glaset så jag får skriva lite snabbare, säg till om ni inte hänger med så saktar jag ner... Katterna e mäkta uttråkade och kastar onda blickar åt mitt håll.....Dom kan inte sysselsätta sej själva utan vill att jag ska va med hela tiden.....suck......Min ena honkatt har fått upp intresset för hankatter och vill gärna skaffa sej en herrbekant och det låter hon oss veta högt och tydligt. Pysen (som för övrigt har blivit berövad sin manlighet) sitter bara och glor och fattar inte alls vad denna dam går och sjunger om. Ja så kul kan det va hemma hos oss en vanlig fredag. Nu ska jag låta er va ifred, jag märker att ni börjar tröttna :)) Slänger in en bild på en lady som bor hos oss.....see ya!!

Kommentarer
Postat av: Kusin Jonathan

Yeah, coolt att du startat en blogg också. Den är sparad på mina favoriter nu! Och jag skrattade högt om pysens förundran för det motsatta könets parningssång, stackarn som inte fattar nånting nu efter det grymma ingrepp han blev utsatt för ;-)

Haha!! Kram / j

2009-01-31 @ 03:14:30
URL: http://jonathan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0